Planta Divina - exkluzív virágajándékok, esküvői és rendezvény dekoráció

virágbox budapest

A virágbox jelenleg Budapest legnépszerűbb ajándéka

Meséld el másoknak, hogy nálunk jártál!

Érdekes jelenségnek lehetünk szemtanúi a budapesti ajándékpiacon, miután egyre komolyabb érdeklődés mutatkozik a virágbox típusú termékek iránt. Ennek hátterében egy határozott szemléletváltás mutatkozik meg az ajándékok után vadászó ügyfelek részéről, ugyanis a frissesség és a szépség mellett szempont lett a környezettudatosság is.

A virágbox népszerűségének háttere

Ne legyenek illúzióink! A virágipar óriási ökológiai lábnyomot hagy Földanyánkon, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy miként gondolunk az illatos erőforrásokra. A hagyományos virágcsokrokkal ellentétben a Planta Divina virágbox akár másfélszer hosszabb ideig megőrizheti frissességét. Ezen felül a megfelelő kézműves technológiák alkalmazásával akár több hónappal meghosszabbíthatjuk a termék élettartamát. Így a szemetes helyett új karrier vár rá: hulladék helyett a mindennapok meghatározó díszelemeként folytathatja pályafutását. A kézműves műhelyünkben elkészített virágboxokat úgy terveztük meg, hogy azok a praktikus és kifejező megjelenés mellett tartósan biztosítani tudják a keretbe szelídített növények frissességét. A dobozos kialakítás megoldja a tárolás, az öntözés és a továbbhasználhatóság problémáját, ezáltal megnő az egységnyi felhasznált virág élettartama, tehát csökken az ajándékozás ökológiai lábnyoma.

Budapest egyik legnépszerűbb ajándéka

Közösségi oldalunkon egy posztban már megszellőztettük a virágboxok három féltve őrzött titkát. Ezek egyenként is szuper indokként érvelnek a dobozos virágkészítmények mellett, de most essék szó a Planta Divina budapesti ügyfeleinek visszajelzéseiről is. Úgy látjuk, hogy a tartósság mellett a dobozkák kifejező ereje jelenti a termék hozzáadott értékét. A megrendelés során ugyanis számos tetszőleges friss és száraz virágelemből állítjuk össze a virágboxot. Tehát nem csak születésnapok és évfordulók, de akár komolyabb életesemények alkalmával is ajándékozhatók.

Milyen alkalomra illik virágboxot ajándékozni?

Jó hírünk van, ugyanis virágboxot ajándékozni egyáltalán nem illetlenség. Erre éppen a termék fent említett előnyei jelentik a garanciát. Megrendelés során megbeszéljük, hogy az adott alkalomhoz milyen szín és formavilág passzol a leginkább, majd a személyes igények és a kifejezni kívánt üzenetek hívószavai mentén megalkotjuk az alkalomhoz illő tökéletes és egyedi Planta Divina virágboxot. Ha pedig mégis kétséged adódna a dobozka bevethetőségével kapcsolatban, akkor bátorító eligazítást nyújtunk virágajándékaink és kiegészítőink sokszínű világában!

Planta Divina virágboxodat beszerezheted telefonon e-mailen vagy Messenger-üzeneten keresztül. Átveheted kézműves műhelyünk címén, de Budapest területén belül választhatod a házhoz szállítás opciót is!

Kattints ide további cikkekért és érdekességekért a Planta Divina világából.

Post a Comment