Rólunk

Meséld el másoknak, hogy nálunk jártál!

Filozófiánk

A növények testet és lelket gyógyító ereje ihlette alkotásainkat, készítményeinkkel érzéseket öntünk formába. Hiszünk abban, hogy a virágok szépségének meglátása rá tud ébreszteni minket embereket arra a szépségre, ami valódi természetünk része. Küldetésünk Földanyát tisztelve megmutatni a növények által közvetített üzenetet.

Történetünk

Berdár Bernadett Planta Divina

Nagyon szerencsés embernek érzem magam, mert gyerekkorom óta tudom, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Már kiskoromban csodáltam a növényeket és ahogy nagyobb lettem életre szóló szerelem lett belőle. Óvodás koromban játékok helyett a növényeket gyűjtöttem és mire iskolába kerültem már nem volt hely egy cserép virágnak sem a lakásban… azóta is tart ez a szenvedély és pár év marketing szakmában tett kitérő után ismét visszataláltam ahhoz, amit igazán szívből csinálhatok.

 

A virágkötészeti iskola elvégzése után magyar és nemzetközi versenyeken értem el sikereket, majd később leraktam a mestervizsgát. 8 évet dolgoztam nagyobb virágszalonokban, szállodákban és tanultam híres, számomra példaképnek tekintett virágkötő mesterektől. Kanadában szereztem további szakmai tapasztalatokat az esküvő és rendezvény dekorálás területén, ami elég önbizalmat adott ahhoz, hogy a férjemmel karöltve létrehozzuk első közös gyermekünket, a Planta Divina családi vállalkozást. Boldog vagyok, hogy azt csinálhatom nap mint nap, amit szeretek és külön ajándék, mikor láthatom, hogy ezzel másoknak is örömet okozok.

Életképek a Planta Divina világából