Workshopok

Meséld el másoknak, hogy nálunk jártál!

Workshopjainkat ajánljuk mindenkinek, aki érdeklődik a virágkötészet iránt és szeretne belekóstolni a szakma rejtelmeibe, vagy csak eltöltene egy kellemes kreatív délutánt egy pohár pezsgő, némi sütemény és a gyönyörű virágok társaságában. A workshopon való részvétel ajándékkártya formájában is elérhető. Jó megoldás lehet születésnapi ajándéknak vagy kis közösségek csapatépítő programjának. Egy biztos, akármilyen céllal is jössz, garantáltan jól fogod érezni magad és a hétköznapokban is hasznos növénykezelési tanácsokkal térhetsz haza.

Milyen tárgyak elkészítésében szerezhetsz gyakorlatot a Planta Divina workshopján?

Minden alapanyagot és fontos kiegészítőt biztosítunk kézműves foglalkozásainkon, melyeken megtanulhatod a virágkötés alapjait, de készíthetsz egyedi adventi koszorút, virágajándékot, kopogtató díszt, fejkoszorút. Egyeztetés alapján akár bonyolultabb ötleteidet is megvalósíthatjuk. Az elkészült termék természetesen a tiéd lesz, aminek elszállításában is segítünk.

Sajátítsd el a virágművészet alapjait és valósítsd meg legvirágosabb álmaidat

Szeretettel várunk személyes vagy kis csoportos workshopjainkon. A részletekért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot üzenetben vagy telefonon!